Söndag med biltvätt, Nipsippor och en bokhylla mindre

Idag har vi varit och tvättat bilen på Anders nya jobb. Det var kul att få se hur det ser ut där min darling nu spenderar dagarna. Det är imponerande med dammar, undra hur mycket tryck det blir mot dammen. Allt det där vattnet som är uppdämt.. Inte för att jag ens vet i vilken enhet det mäts men det känns lite nervkittlande att åka vägen över och se allt vatten som trycker på. Men det jag var allra mest imponerad av var en falk som seglade i vinden. De hade byggt ett bo där uppe på kraftverket. Jag skulle haft pappas systemkamera med mig så hade jag kunnat fångat den på bild. På vägen hem tittade vi på Nipsipporna som nu är i blom. De är verkligen vackra och de brer ut sig som ett blålila täcke på marken. Visste ni att de bara finns här i Ramsele och på Gotland?

Idag har det varit en tjej här och köpt bokhyllan. Skönt! Så nu är det bara sänggaveln och soffan kvar! Men jag måste verkligen fixa något att ha böckerna i tills jag köper nya bokhyllor. Den bokhyllan svalde en hel del böcker och pärmar och nu är det alldeles tomt! Får väl ta mig en titt på vad jag har för auktionsfynd ute i ladugården. Tror att jag ska ha en bänk där som jag kan måla om och ha böcker i så länge.






Kommentarer
Postat av: Karin (Albins mamma)

Åh så fina bilder. Jag ska be pappa visa mamma detta inlägg. Hon älskar denna blomma och även Gotland. Dom åker ju till Gotland varje år och har gjort det i 11 år (tror jag att det är). Hon sa senast i somras att dom bara finns på Gotland och i Ramsele och var imponerad :)

Kul att du tagit kort på dom!

2009-05-04 @ 00:03:39
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Moncan

Men va fine blommer:) Det ser skithärligt ut. Jag kom precis från Norr...vi hängde i Västertåsjö o hade oss. Hann aldrig till Ramsele tyvärr...

2009-05-05 @ 21:33:50
URL: http://bergsprengartango.wordpress.com
Postat av: Lena Dalgren

Får jag använda en bild på ramsele.com?

2009-05-05 @ 22:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0