Tung vecka men också glada nyheter

Så har ännu en vecka passerat, en fullspäckad sådan... Måste ha jobbat minst 50 timmar den här veckan. Som lärare har man ju 10 timmars jobb hemma och 35 på skolan. Vi har alltså en normal arbetstid på 45 timmar/vecka istället för 40 timmar/vecka.  På så vis jobbar man in sina lov. Många tror ju att man som lärare får loven gratis, men det kan jag meddela att man inte får. Och jag är fortfarande inte klar med jobbet, har fler timmar att göra den här helgen. Undrar just hur många timmar det kommer att sluta på? Nåväl, man tar igen den ngn annan vecka genom att jobba mindre då. För som lärare har man liksom ingen övertid heller... Men nu vet ni iaf varför bloggen är helt orörd ännu en vecka!

Allt jobbande till trots så har veckan ändå präglats av roliga besked. Vänner som väntar barn var ett mycket glatt besked. Och det är så härligt att verkligen få gädjas med andra. Det är så roligt med alla bäbisar som väntas! Det blir spännande till sommaren och hösten att se alla små gryn!
Igår kom ett till glädjande besked, Anders har fått jobb! Det är såå himla skönt att det ordnat sig med jobb för honom och det redan innan han är färdigutbildad! Och dessutom i denna lågkonjunktur. Han ska jobba på två vattenkraftverk som ligger nära. Det är ju typ samma teknik i vattenkraftverk som det är i vindkraftverk så utbildningen till vindkraftstekniker lönade sig. Inget mer bortajobb, inget mer ensamjobb i skogsmaskin!

RamseleStorfinnforsen 










På de här ställena ska A jobba!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Storfinn och Ramsele kraftverk? =) Kul för han :)

2009-03-22 @ 19:20:47
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0