En trevlig inneboende!

Vi hade en väldans trevlig inneboende första veckan i Augusti; Monkan! Hon är ju då uppväxt här på byn och vi har gjort mycket bus i våra dar! Tyvärr bor hon ju ända nere i hufvudstaden sedan 11 år så det brukar vanligtvis ta ett tag mellan gångerna man ses och då hinner man bara träffas någon dag så där. Men så fick jag den brillianta idén att hon kunde komma hem till oss och bo en vecka när hon var hemma i Norrland på semester. Därmed hann vi umgås lite mer än vanligt plus att hon hann med att hälsa på alla hon skulle hälsa på här hemma på byn. Ett mycket trevligt arrangemang.

Vi satt uppe flera nätter och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Timmarna bara gick, gamla minnen blandades med nya glädjeämnen och bekymmer. Kändes som förr i tiden, ni vet långt innan man skaffade karl, barn och allt det där. Då man kunde ha kompisar hemma till morgontimmarna och bara sitta och prata, när kompisarna var ens familj. När tiden fanns att bara ligga och slappa och knappt säga någonting men att också ha tid att prata bort en hel natt! Monkan och jag är så olika men ändå lika och det är så givande att ha en vän som gör att man kan se saker från ett annat perspektiv, en vän som berikar. Svårt att beskriva men läs den här lilla texten om vänskap som Monkan skrivit, den är klockren!  För visst behöver man vänner av olika slag!

Lovis stendiggade Monkan och pratar fortfarande om henne.  Någon trodde att Monkan var mamma till Lovis, de har ju likadana lockar i håret :D Morgonen efter Monkan hade åkt frågade Lovis;
- Mamma, var ä Monkan? Kommer hon snart ner? (från sovrummet till köket)
- Ja, men lilla gumman, Monkan åkte ju hem igår. Kommer du inte ihåg, vi sa ju hej då till henne?
- Meen mamma, jag vill att Monkan ska vara här! Jag vill att hon ska komma neer!
- ja Lovis, jag hade nog också velat att hon skulle kommit ner i köket nu. Men hon har ju åkt hem till sig där hon bor.





Lovis provar Monkans skor!


 


På Urkult hittade vi en hel vagn med godsaker!

Kommentarer
Postat av: Moncan

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhh va fint!!!! Jag hade verkligen en sjukt bra vecka hos er!!!! Det gör vi om:) Hälsa Lovis.

2009-08-26 @ 23:36:14
URL: http://bergsprengartango.wordpress.com
Postat av: Moncan

Å tack för reklamen:)

2009-08-26 @ 23:36:46
URL: http://bergsprengartango.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0