Lördagsmiddag hemma med alla päron

Igår var vi till Forsnäs och hälsade på Anders, Maria och pojkarna. Lovis och Linus lekte för fullt! De leker verkligen bra tillsammans de små kusinerna. Vi kom hem kring två-tiden och sen ställde sig Anders och kockade lite. Vi hade bjudit svärmor, svärfar, mamma och pappa på middag. Anders gjorde ryggbiff av älg med Karlströms bacon i. Det blir verkligen supergott med deras rökta bacon till älgköttet. Han brukar skära upp köttet och sen lägga bacon och ost på det och sen rulla ihop det sist knyter han det. Sen slänger han in det i ugnen och låter det vara tills det är 65 grader. Mitt bidrag till det hela var att värma en färdig rotsaksgratäng. Sköönt att bara öppna en påse och stjälpa upp i gratängformen. Mamma hade med sig efterrätt; en marängswiss (stavas det så?). Det var hur länge sedan som helst jag åt maränswiss, känns som att man inte gjort det sedan man var barn!




Vi surrade, tittade på en massa kort som vi hade i vår mediaplayer. Det var till och med bättre underhållning än att se på TV! Det fanns kort från 2004, 2005 och 2006. Tänk så fort man glömmer saker och ting. Hur vårt hus såg ut från början och hur mycket som faktiskt har hänt här sedan vi flyttade in! Ska ta och göra i ordning lite före och efter bilder här till bloggen. Det var bilder från Loco då han var liten valp, sååå söt! Till och med kort på Razze som liten kattunge. Razze han bor ju hos svärmor och svärfar sedan ca. 1,5 år tillbaka och man har ju glömt att han bott med oss i Härnösand och hos oss här på Krångvägen. Han hör som hemma nere på tussilagovägen nu.

Hela gänget åkte hem kring 21.30 och vi var uppe till 22-tiden. Tog med oss mediaplayern till TV:n uppe i sovrummet och la oss i sängen för att se ett avsnitt av Heroes. Somnade bägge två efter typ en kvart... Men man blir trött av det här survädret. snö, regn och slaks om vartannat.


 Liten Loco, hur söt som helst!



Loco och Razze nere på Tussilagovägen. Så roligt kort för Razze ser VÄLDIGT stor ut i jämförelse med Loco. Visserligen är han en tjock och fet katt men det där beror nog mer på perspektivet!

Kommentarer
Postat av: Elin

Va gott det lät med den där maträtten som Anders gör. Undrar hur länge han kör den i ugnen, blev sugen på att försöka mig på det där jag med :)



Absolut att du måste lägga ut före och efter bilder på erat hus. Är riktigt nyfiken på vad ni har gjort och hur det ser ut :)



Kram

2009-04-05 @ 18:59:48
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Lena

Du har fått en award av mig i min blogg. :)

2009-04-05 @ 20:55:49
URL: http://axelsmamma.blogg.se/
Postat av: Karin

Gud så söta! :)

2009-04-05 @ 22:03:39
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Caroline

Guud vad god efterrätten såg ut :p Och jag håller med Elin, jag vill också se hur det såg ut innan nu :p



Hoppas allt är bra :)

2009-04-06 @ 21:19:11
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0