Discomysteriet löst!

2005-09-29 19:06 Utrera, Sevilla, Spanien

Hóla!

Nu har vi löst discogåtan... Det finns tydligen bara ett enda disco i denna stad med 44.000 invånare och det ligger inte inne i stan där vi var å travade på i lördags. Det ligger i ett köpcentra där det finns bowlinghall, spelhall och bio. Vi var där och bowlade igår. Vi skulle återigen också försöka oss på att äta något på eftermiddagen. Det enda som finns då är tapas, en massa smårätter. Naturligtvis kunde ingen av dem som jobbade där engelska.. Så det var bara att läsa den spanska matsedeln och försöka förstå, vilket vi inte gjorde eftersom vi blev jättestressade av att servitrisen stod och väntade på att vi skulle beställa. Så gick vi fram till baren och pekade på något som såg ut som små ihoprullade pizzor. Jessica pekade på dem och sa;
- Qué es?
Servitrisen svarade något om korv, bröd, rulla ihop och pizza.. Vi beställde så två montaditos (som vi tror att de hette). Jaken beställde en öl och Jessica en cola-light (måste ju dra ner lite på sockerintaget). Så kom hon in med montaditosarna... Vi tog varsin tugga, å fyy fan! Montaditos bestod av en äcklig ölkorv inrullad i ett gigantiskt torrt bröd. Det var den middagen! Ännu ett misslyckande på matfronten.

Angående discot så är det nog dessutom så att vi var ute på tok för tidigt på "kvällen". I Spanien kommer tydligen inte folk ut förrän klockan 03.00 och de röjer på till 07.00 på morgonen... Å där travade vi på klockan 01.00... haha.. Vore som att göra sig klar och gå ut på krogen hemma kring 20.00 och hur många är det ute då? Nästa gång får vi ta en låång siesta på dagen och verkligen sova några timmar, duscha kring 23.00 och sedan sitta å dricka några timmar innan vi beger oss ut i natten... Skam den som ger sig!

Hälsningar

Jaken å Jeccan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0