Midsommarafton

Efter mycket snickrande och städande uppe på ladugårdsbotten så stod då ladugårdsloftet klart för midsommarfest i fredags. Det blev en riktigt lyckad fest, mycket folk, vi var nog 30 vuxna och 12 barn. Det är så kul då man bara spontant kommer på att man ska ha en fest,  det brukar bli allra bäst då. Det var en hel del att fixa innan men vi hann! Vi tog det hela enkelt, alla tog med sin egen mat, dryck, filt och glatt humör! Och glatt humör hade vi verkligen allihopa! Både barn och vuxna hade en superhärlig kväll. Till och med regnet höll sig på avstånd. 

Vi har bestämt att vi ska göra detta till en tradition så nästa år är redan bokad! Längtar redan! 
 


Dans runt midsommarstången på hembygdsgården. Lovis, mamma, Linda och Jim.  Han var garanterat den yngste som gick runt stången. Han är ju bara 11 månader men tultade runt bra!


Gott med korv! Alla hemma igen efter dans runt midsommarstången på hembygdsgården. Himlen var mörk men vi klarade oss från regn hela dagen och kvällen.


Brännboll på grusplanen (eller det börjar likna en gräsplan), både barn och vuxna tyckte att det var superskoj!



Matdags! Nästan alla samlade runt bordet, vi fick trycka ihop oss lite för att få plats...Till nästa år måste vi nog snickra ett till bord och fler bänkar.  


Jimmen tyckte att kundvagnen var kul att leka med!


Små målare vid ritborden


Jag hade bäddat i en gammal överdel till en hästvagn så att barnen kunde ligga och mysa och läsa. Och Edwin han myste verkligen! Han somnade där och sov gott några timmar

!


Kommentarer
Postat av: Lena

Åh, vilken mysig midsommar ni verkar ha haft. Du hade verkligen gjort det jätte mysigt.

Kram på er

2009-06-21 @ 19:51:12
URL: http://axelsmamma.blogg.se/
Postat av: Karin (Albins mamma)

Gud vilka härliga bilder, ni verkade ha en underbart fin och mysig midsommar. Roligt att göra det till en tradition, förstår att du redan längtar :) Och vad himla fint det var i ladugården!

2009-06-21 @ 23:54:51
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken underbar midsommar helg vi haft! Det var jätteroligt att ni ordnade en så rolig tillställning. Vad kul att det ska bli tradition :-) Det var jätteroligt att få träffa er igen oxå. Nu är vi hemma igen och resan hem gick jättebra. Vi syns snart igen om några veckor! /kram

2009-06-22 @ 19:48:03
Postat av: Linda H

Det var jag som skrev förra kommentaren :-)

2009-06-22 @ 19:50:17
Postat av: Martina

åå.. vad mysigt ni hade... :D vad bäbisjimmen ha blivit stor.. :O

själv hade vi det bra i sjön. haha.. pappa for i sjön så som några andra till.. ;)

ha det bra.. kram..

2009-06-23 @ 13:17:58
URL: http://mingans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0