Auktion

Jag och Jessica var på auktion förra helgen. Fanns inte så mycket där, tyvärr inga möbler. Jag letar ju efter möbler till lusthuset. Naturligtvis så ville alla andra ha det som jag ville ha och jag ger mig ganska fort för ska jag handla på auktion så vill jag köpa saker billigt, jag vill ju fynda!
Jag hade spanat in en stor kulram men lade mig vid 160 kronor, den slutade på 250 kronor. Hade också spanat in en liten barnstol som var så otroligt fint sliten. Men vi åkte iväg en sväng på loppis och den gick då under tiden. Den slutade på 200 kronor. Men den var verkligen fin, som ett litet smycke hade den varit hemma. Tyvärr tog jag ingen bild på den. 

Efter auktionen mötte vi upp våra karlar som hade fixat picknick vi Meåforsen. Jessica och jag var med Lovis och fixade grillningen medans killarna flugfiskade lite. De fick flera fina fiskar faktiskt!



Den fina kulramen som inte blev min..



Väska och liten låda som blev mina! Jag ska göra ett apoteksskåp av lådan. Väskan är till Lovis att ha leksaker i. Jag tycker att såna här väskor är så fina! köpte också en stor kista som jag ska ha ute i trädgården.



Lovis och Dennis fiskade


fina fisken!

Det luktar nytvättade lakan som hängt ute...

hemma hos mig! Jag blev så nyfiken på Yankee candles doft "clean cotton" så jag beställde en rumsspray. Heeelt fantastiskt! Det luktar verkligen som tvätt som hängt ute i solskenet och friska luften! Ska ta och beställa några doftljus också. Jag är redan beroende!!

Yankee Candle Clean Cotton Large Jar

Loppis igen

I fredags åkte jag och Lovis och hälsade på min mormor i Näsåker. Passade också på att besöka en loppis...




4 böcker och två pussel till Lovis 10 kr/styck, en tvålkopp till rosa toan för 10 kr och ett alldeles nytt oanvänt sällskapsspel för en tjuga!



Filmer till Lovis för 10 kr/styck! Trolltider till mig själv av nostalgiska skäl :)

Jodå... man håller sig sysslesatt..

Alla miljarders bitar till fönstren på lusthuset håller mig sysselsatt. Jag har målat dem med linoljefärg, två lager grundning med utspädd linoljefärg är färdiga, nu återstår "bara" två till strykningar... Dessutom måste jag ju måla alla sidor eftersom jag inte riktigt vet var alla pinnar ska sitta. Linoljefärgen är bra att måla med, otroligt dryg men den håller mig ändå uppe på nätterna... Vår partyladugård blev ju ett perfekt målningsutrymme, speciellt det lååånga bordet, MEN nu är det ju så att jag är rädd att partyladugården ska brinna upp. Linoljefärgen är extremt brandfarlig, den kan antända alldeles själv. Jag är supernoga med att lägga trasor och annat i vatten när jag målat, men ändå har jag mardrömmar om att pinnarna jag målat ska börja brinna! Det droppar ju ner på bordet också och jag försöker att torka bort det från pappduken så gott det går. Någon som målat mycket med linoljefärg som kan säga att jag inte behöver ha mardrömmar?




Loppisfynd

Detta fyndade jag hos min granne för någon vecka sedan.



Fyndade två dukar, en kruka och en massa små figurer som jag blev nostalgisk av. Tänkte att jag skulle sätta upp en liten list i Lovis lekrum där alla små smurfar och annat kan stå. Betalade 30 kronor för allt.




Hur nostalgisk blir man inte då? Kolla Norpan från Dr. Snuggles!! Sen är det ju den där fågeln som var med i Dr. Snuggles, han pratade dalmål om jag inte minns fel? Men vad hette han?



Så här blev den slitna gamla vasen.

Härlig Härnösandsvecka!

Jag och Lovis har varit och hälsat på i Härnösand en vecka. Brukar alltid åka ner en vecka för att få umgås med mina vänner lite. Perfekt att ha Lovis med sig eftersom hon där har lekkompisar. Enda problemet är att hon alltid lyckas bli sjuk när vi är i Härnösand. Denna gången var inget undantag, hon blev oerhört snorig och fick en hemsk hosta. Sedan har hon fått för sig att det alldeles förskräckligt farligt att ha en snorsträng ur näsan och hon envisas med att hon själv inte kan torka snoret. Istället skriker hon;
- Maaaamma, ja´ha´snoooor!!
Hon måste ha sagt det där flera hundra gånger den där veckan. Malins dotter Maja undrade till och med hur många gånger Lovis kunde säga den där frasen på en och samma dag.
Bad blev det massor av. Malin N:s föräldrar har i år anlagt en pool ute i sin stuga, otroligt fin. Så härligt att sitta där och sola och sen kunna ta sig ett dopp. Lovis ville bada mest hela tiden. Min andra Malin har byggt en liten pool hemma också, även den var superkul att bara i tyckte Lovis!

På söndagen var det dags att åka mot Bispgården för att fira Anders kusinbarn Gustav som fyllde ett år. På vägen dit passade jag på att åka in till min barndomsvän Fia som fått sitt tredje barn för två månader sedan. Lilla Meja var sååå söt och man blir ju helt bebissjuk av att hålla i en liten bäbis. Tur att det blir många bäbisar här i sommar och till hösten så man får "nusa" lite!


Veckan bestod av mycket shopping och jag har upptäckt att Lovis älskar skor, i synnerhet klackeskor. Hon sprang runt i skoaffären i diverse högklackade skor!



Det kan vara rätt så utmattande att shoppa....



Bada var hur kul som helst! Här med Malin N och Maja ute i Lockeby



Malin O och Lovis i poolen hemma hos dem.



Kvällsmys med Moa och Manne



Käkar isglass med Maja



Malin hade en tvättmaskin och den måste man ju då hålla koll på eftersom tvättmaskiner är lite otäcka... Här sitter Lovis i Malins knä och lyssnar när Malin försöker att övertyga henne om att hennes tvättmaskin är jättesnäll och inte alls farlig.



Majas lillasyster Minna, söt som socker!

Nu var det ett tag sedan

jag skrev nåt här, men nu ska jag uppdatera lite iaf.

RSS 2.0