Möhippa 11 juli

Lördagen 11 juli hade vi möhippa för Jennie. Vi hämtade henne på förmiddagen och startade med lite sminkning och håruppsättning a´la 60-tal hemma hos mig. Därefter begav vi oss mot den årliga veteransbilsutställningen. Varje år på veteranbilsutställningen är det också modevisning med kläder från 40- 50- 60 och 70-talet. Verkligen ett jättekul inslag! Den blivande bruden skulle få gå med i modevisningen och bära en bröllopsklänning från 60-talet. Så hon fick tränga in sig i en liten husvagn med de övriga mannekängerna och kränga på sig den fina bröllopsklänningen. Sedan ut mot folkhavet (ja, det kvalificerar faktiskt som det när typ 2000 pers är samlade på ett och samma ställe i Ramsele) för att visa klänningen.
Efter modevisningen hade vi picknick i det gröna. Sedan åkte vi hem till mig där vi övriga gjorde oss i ordning för kvällen. Klockan 18.00 åt vi middag på restaurang utsikten. Där hade vi lite frågesport för Jennie. Efter middagen fick Jennie visa oss hur man drillar. Hon har ett förflutet inom drilling och det var riktigt kul att se, jäkligt svårt var det för oss andra att försöka jonglera med den där pinnen!
Efter middag och drillning gick vi så ut på "byn" där det var massor med folk och gamla, fina bilar! Så var det partaj hela natten lång! Flera av oss var klädda och sminkade i 50-60 talsstil, tyvärr glömde vi att ta ett kort på oss alla tillsammans! :(

klicka på de små bilderna så får du upp dem i full storlek!

       






    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0