Lovis goes to Lyckoland!

Lovis och jag har följt med Edsele Friskola (min framtida arbetsplats) till Lycksele djurpark i onsdags! Hade aldrig varit där, det var ju jättemysigt! Nu när man har barn blir man imponerad av såna där ställen som är så totalt barnvänliga! Allt som glädjer barnet glädjer en själv. Nu var ju Loovan lite liten för det där. Djuren brydde hon sig inte så mycket om, sa bara - "titta Vovva" till alla djur, inklusive björnarna.... De djur hon blev allra mest intresserad av var måsarna som kom och "rensade" borden när vi hade ätit, tyckte det var hur spännande som helst att titta på dem.

Men hon tyckte att gunghästarna och griståget var kul. Allra roligast var att hoppa studsmatta med mamma. Jag fick hoppa så jag bidde alldeles svettig, det är ju så otroligt belönande att höra lillstintan skratta så hon kiknar!

En jättehärlig dag och Lovis var hur duktig som helst. Gick jättebra att åka buss också, hon satt och "läste" sina små pixiböcker. Jag längtar tills jag ska börja jobba i augusti, så fina elever och så rolig personal på skolan!

image51

image52

Kommentarer
Postat av: Viika

Snubblade in här på din blogg och tänkte passa på att önska dig en trevlig kväll på samma gång :)

2008-05-29 @ 15:28:08
URL: http://viika.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

härliga bilder

2008-05-29 @ 15:44:20
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Rebecca

Åhhh, så stor lillan har blivit!!! SAKNAR er! Puss o kram

2008-05-29 @ 17:22:31
URL: http://bekkiis.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0