Kestine - min frälsning från småvampyrerna

Jag är känslig för myggbett och har sedan jag varit liten, sett ut som en smärre böldpest varje sommar. Det kliar sååå förbannat mycket och vissa bett blir som stora bobbor. Jag kan ju aldrig låta blir att klia heller så det hela resulterar ALLTID i att jag har kliat sönder alla bett och får sårskorpor över hela kroppen. Sen kliar ju sårskorporna också då de läker...
Så min härligt trinda kropp har inte bara bristningar och ärr efter kejsarsnitt.... Nej, nej, jag är också täckt av små ärr från alla myggbett jag fått genom mina 34 norrländska somrar... Men, men, ärren kan jag stå ut med, klådan är värre. Många tror ju att man inte har någon självbehärskning när man bara kliar sönder. Men när det kliar så mycket som det gör går det ju bara inte att låta bli dem. Det finns faktiskt ngt som heter myggbettsallergi för det har jag läst på nätet och allt som man läser här är ju sant ;)

Förra veckan när jag var på vinkväll med tjejerna berättade en kompis att hon alltid också haft problem med myggbbet också. På senare år hade det blivit värre så förra sommaren fick hon allergimedecin för besvären. Nu jobbar hon ute i skogen dagligen och har bara fått typ 3 myggbett och de är dessutom bara små och kliar INTE.
Känns så skönt att det finns fler som har samma problem som tror på det man säger om klådan. Än skönare att det faktiskt finns ett botemedel mot de små blodsugarna!

Det fantastiska botemedlet heter Kestine! Surtanten på Appo sa att jag var tvungen att rådgöra med läkare om jag skulle äta det kontinuerligt. Men jag ska bara ta innan jag ska vara ute och tampas med myggen har jag tänkt. När det är sånt här pissväder blir det inte någon utevistelse så då behöver jag ju inte. Fast jag började igår i förebyggande inför lördagen då det blir möhippa och utevsitelse hela dagen och natten! Förhoppningsvis har de sårskorpor jag fått hitills i sommar läkt ut tills bröllopet på midsommar också....

Hallelulja - Kestine is my saviour! Och tack för tipset Frida!

Och här nedan ser ni en bild av mina korta, trinda, myggbitna stackars ben....






Kommentarer
Postat av: Lia

fyfan! sjukt jobbigt med myggbett! :S

2008-06-12 @ 22:11:51
URL: http://mydear.blogg.se/
Postat av: Frida

Vassego vännen:)

Gör livet lite enklare iaf:)

Kraaam

2008-06-17 @ 07:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0