Lite roar de små..och de små roar de stora

Man kan inte säga att Lovis är svår att underhålla eller egentligen behöver dyra leksaker. Mamma har en massa korgar med snäckor, stenar och kottar hemma hos sig och Lovis älksar att hålla på med dem. Stenar är hon speciellt förtjust i. Ikväll tog mamma och jag med henne till vårt stenplockarställe och plockade lite sten och kottar som Lovis skulle ha här hemma. Lovis tyckte att det var rema rama paradiset eftersom det var så mycket sten där. Lite roar de små!



Anders har kapat alla buskar som ska flyttas när vi ska göra i ordning för lusthuset. Traktorn står klar och väntar på gården och imorgon kväll blir det grävning! Lovis upptäckte att det fanns en mycket större traktor än den hon har i sandlådebåten. Båten är förresten målad och fylld med sand nu, segel och sånt får vänta eftersom det kom ett lusthus emellan... I vilket fall pekade hon på sin traktor i sandlådan och sa;
- takto
Sen pekade hon på den stora traktorn och sa med hög stämma;
- määäähh takto ojojoj!

Hon är så jäkla rolig nu, det bara sprutar ut nya ord varje dag! Lite roar de små och de små roar de stora! Jag skrattar åt henne varje dag!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0